4/5 - (2 امتیاز)

اموزش قهوه یونانی

امروز میخواهیم درکافه داری اموزش قهوه یونانی در خانه را به شما بدهیم

اما پیش از ان لازم است یکسری نکات را درمورد قهوه یونانی به شما بگوییم

قهوه یونانی

نکات قهوه یونانی

معمولا به قهوه یونانی افزودنی‌هایی مانند هل اضافه نمی‌کنند.
فنجان قهوه یونانی به اندازه فنجان اسپرسو است.
برای تهیه قهوه یونانی، همان پودر قهوه ترک لازم است.
فراموش نکنید باید مقداری فضا در ایبریک برای بالا آمدن قهوه باقی بماند.
در حین جابجایی قهوه از میزی به میز دیگر خیلی آرام و آهسته این کار را انجام دهید. تکان خوردن قهوه باعث حل شدن کف روی قهوه می‌شود.

قهوه یونانی طرز تهیه

۱-۲ قاشق چایخوری قهوه ی نرم آسیاب شده ( اصطلاحا قهوه ترک ) که به خوبی آسیاب شده باشد
۱ قاشق چایخوری شکر
۴/۱ فنجان آب

سه قاشق چایخوری شکر و همینطور سه قاشق چایخوری قهوه برای هر فنجان، در ایبریک بریزید. این نسبت قهوه و شکر غلیظ و قوی است  ایبریک را روی شعله کم قرار دهید، قهوه و شعله را به حال خود رها نکنید. کم کم خواهید دید که قهوه به سمت بالا می آید.

قهوه نرم آسیاب شده، آب و شکر را به قهوه جوش ( جازوه ) خود اضافه کنید.
آن را روی حرارت متوسط رو به ​​کم گذاشته و هم بزنید تا قهوه و شکر مخلوط شوند. سپس هم زدن را متوقف کنید.
اجازه دهید کف قهوه به بالای قهوه چوش برسد – سپس آن را از روی حرارت بردارید.

قهوه یونانی چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *