• تشخص قهوه و درصد قهوه

    تشخیص قهوه مثلا يک قهوه کامرشيال ميتواند ترکيب دانه هاي عربيکا و روبوستا در درصد هاي متفاوت باشد.

    مثلا وقتي ميگوييم قهوه ۸۰ – ۲۰ يعني ترکيب اين قهوه
    داراي ۸۰ درصد عربيکا و ۲۰ درصد روبوستا است.

    مارک قهوه

    قهوه کامرشیال

    ترجيحا اگر به کيفيت قهوه اهميت ميدهيد در قهوه کامرشيال علاوه بر کيفيت خود قهوه
    توجه داشته باشيد که درصد غالب هميشه عربيکا باشد. يعني حدالامکان قهوه هاي ۱۰۰ درصد

    روبوستا يا درصد غالب روبوستا را به خاطر کيفيت
    و طعم به شما پيشنهاد نميکنيم ( درصورتي که دانه عربيکا مرغوب باشد ! ) –

    البته بايد بدانيد قهوه کامرشيال ميتواند هم ۱۰۰ درصد عربيکا و هم ۱۰۰ درصد روبوستا باشد

    تشخیص رست قهوه

    دومين نکته بسيار بسيار مهم درجه رست قهوه است. اول اينکه بدانيد

    قهوه سبز مانند يک کاغذ سفيد ميماند و برند يا شرکتي
    که اين قهوه را رست و برشته ميکند به ان هويت ميدهد و اين کاغذ را پر ميکند.

    يعني هم ميتواند قهوه را به شکلي کاملا نامرغوب نابود کند و هم
    ميتواند بهترين طعم ممکن دانه را براي شما با برشته کردن درست استخراج کند.

    ترکیب قهوه

    نگران نباشيد نياز نيست که دانش تخصصي داشته باشيد
    شما به وسيله رنگ و طعم قهوه تا معمولا متوجه اين موضوع خواهيد شد.
    در قهوه هاي بلند و ترکيبي بسيار داشتن تخصص و مهارت ترکيب دانه ها از

    کشور هاي مختلف با رست آن ها اهميت بشدت بالايي دارد
    و مهم تر از همه در قهوه هاي بلند و ترکيبي بسيار داشتن تخصص و مهارت

    ترکيب دانه ها از کشور هاي مختلف با رست آن ها اهميت بشدت بالايي دارد

    تشخیص قهوه

    اگر از قهوه طعم هاي نامطلوب و غير عادي و زننده مثلا تلخي بيش از حد
    و طعم ترشي گنديده ( با طعم ترش مطلوب اسيديته بسيار تفاوت دارد ) قطعا

    يا قهوه نامرغوب است يا رست غيراستاندارد انجام شده است
    همانطور که در مباحث درجات رست به شما گفتيم به صورت کلي با سه رنگ

    متفاوت قهوه ( بدون داشتن دانش تخصصي ) شما ميتوانيد نوع رست را تشخيص بدهيد.

    قهوه لایت رست

    رست لايت داراي رنگ قهوه اي روشن – رست مديوم داراي رنگ قهوه اي متوسط تا کمي پررنگ –

    رست دارک داراي رنگ قهوه اي بسيار تيره يا
    مشکي است .

    طعم قهوه

    به صورت کلي رست لايت داراي طعم هاي ذاتي قهوه و

    معمولا اسيديته بالا ( طعم ترش مطلوب ) و معمولا براي دانه هاي مرغوب به کار ميرود
    رست مديوم معمولا يک رست متعادل و بالانس است که شما از آن طعم هاي شيرين و کاراملي

    ميتوانيد انتظار داشته باشيد و معمولا داراي بالانس
    اسيديته – بيترنس و سوييتنس بالانس است و رست دارک براي دانه هايي

    با کيفيت پايين تر و داراي بيترنس بالا و طعم تلخ و دودي را در آن بيشتر تجربه ميکنيد
    توجه داشته باشيد طيف هاي درجه رست و طعمي بسيار گوناگون و متفاوت هستند

    اما اين ساده ترين تعريف ممکن براي انتخاب شما و به صورت کلي است
    معمولا قهوه کامرشيال داراي درجه رست مديوم تا دارک است.

    حالا سوال اين است از قهوه کامرشيال چه برندي استفاده کنيم؟ قهوه کامرشيال و ترکيبي
    براي چه وسايلي ميشود استفاده کرد؟ در پست بعدي منتظر پاسخ سوال هايتان باشيد

    برای خرید قهوه با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    رست قهوه و تشخیص قهوه ( راهنمای قهوه بخش ۳ )

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *