4.7/5 - (7 امتیاز)

دسر تیرامیسو چیست

تیرامیسو یک دسر متشکل از مواد زیر است :

خامه
قهوه
شکر
وانیل
بیسکویت

مقدار کالری تیرامیسو

میزان کالری: ۴۹۰ کیلوکالری؛
کالری مربوط به چربی: ۳۰۶ کیلوکالری؛
چربی کلی: ۳۴ گرم؛
چربی اشباع: ۲۰ گرم؛
کلسترول: ۲۱۷ میلی‌گرم؛
نمک: ۶۴ میلی‌گرم؛
پتاسیم: ۱۱۸ میلی‌گرم؛
مجموع کربوهیدرات: ۳۷ گرم؛
فیبر رژیمی: ۱ گرم؛
شکر: ۳۳ گرم؛
پروتئین: ۵ گرم

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو

مواد لازم برای تهیه این دسر به ترتیب زیر است.

۶ عدد زرده‌ی تخم مرغ بزرگ؛
یک فنجان شکر؛
۱ و ۱٫۴ فنجان پنیر ماسکارپونه، که در دمای اتاق قرار داده شده است؛
۱ و ۳٫۴ فنجان خامه‌ی زده‌شده‌؛
بیسکویت انگشتی (لیدی فینگر) به تعداد لازم (می توان گفت با بیسکوییت پتی بور گزینه مناسبی است) ؛
۱ فنجان قهوه‌ اسپرسوی سرد؛
نصف فنجان قهوه برای طعم دادن؛
مقداری کاکائو برای تزیین

همیشه از تازه‌ترین مواد غذایی استفاده کنید. درصورتی‌که تاریخ انقضای تخم‌مرغ‌ها، خامه یا پنیر

ماسکارپونه نزدیک باشد، ممکن است روی نتیجه‌ی آشپزی شما تأثیر بگذارد

آموزش تهیه تیرامیسو

به روش بن‌ ماری کاسه‌ای را روی ظرف آبِ در حال جوش قرار دهید و زرده‌ی تخم مرغ و شکر را درون کاسه

باهم مخلوط کنید. ابتدا شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مواد ضمن هم‌خوردن، ۱۰ دقیقه حرارت ببیند.

بعد کاسه را از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا زرده غلیظ و لیمویی‌رنگ شود. سپس اجازه دهید کمی سرد شود

تا بتوانید ماسکارپونه (پنیر) را به آن اضافه کنید

پنیر ماسکارپونه را به ترکیب آماده شده در مرحله اول اضافه کنید و هم بزنید تا یک‌دست شود.

تخم ‌مرغ و ماسکارپونه را از قبل در دمای اتاق قرار دهید. این‌ کار کمک می‌کند تا مواد راحت‌تر باهم مخلوط شوند.

روش تهیه تیرامیسو در خانه

در یک کاسه‌ی جداگانه خامه را هم بزنید تا سفت شود.

خیلی از افراد درمورد هم‌زدن خامه اشتباه می‌کنند. ابتدا خامه را به‌آرامی هم بزنید و بعد از ۱۰ دقیقه سرعت هم‌زدن را بیشتر کنید.

با این کار خامه‌ی هم‌زده‌ای دارید که می‌توانید آن را بدون استفاده از ژلاتین برای چند روز در یخچال نگه دارید.

در اینجا برای آماده‌سازی خامه از شکر و وانیل استفاده نکرده‌ایم، اما اگر تمایل دارید که از خامه برای تزیین

تیرامیسو استفاده کنید، حتما آن را با شکر و وانیل مخلوط کنید.

در مرحله‌ی بعد همه‌ی خامه را به مخلوط اضافه کنید. برای این کار عجله نکنید و با یک لیسک

(وسیله آشپزخانه‌ای است شبیه به کف‌گیر که برای پاک کردن ظروف از مواد غذایی، مانند خمیر، استفاده می‌شود)

یا قاشق بلند، خامه را با مواد مخلوط کنید.

باید مقدار زیادی هوا داخل خامه‌ی هم‌زده باقی بماند، تا تیرامیسو سبک و نرم باشد.

قهوه و تیرامیسو

اسپرسوی سرد و قهوه را باهم مخلوط کنید و بیسکویت‌های انگشتی را کمی در قهوه قرار دهید

تا مرطوب شوند. اجازه ندهید که بیسکویت‌ها کاملا خیس شوند؛ این‌ کار دِسِر شما را خراب می‌کند.

سعی کنید که از بیسکویت‌های انگشتی‌ مانند بیسکوییت پتی بور مرغوب برای تهیه‌ی تیرامیسو استفاده کنید.
گام ششم طرز تهیه تیرامیسو : بیسکویت‌ها تیرامیسو

یک لایه از بیسکویت‌هایی را که در قهوه فرو بردید، در کف سینی موردنظرتان بچینید.
حالا نوبت اولین لایه از کِرِم تیرامیسو است. نصف کِرِم را روی کل بیسکویت‌ها بریزید و به ‌صورت یک‌دست پخش کنید.
لایه بعدی از بیسکویت‌های خیس‌شده را روی کِرِم بچینید.
باقی‌مانده‌ی کِرِم را روی بیسکویت‌ها بریزید و به‌طور مساوی روی آنها پخش کنید.
مقداری کاکائو روی تیرامیسو بپاشید.
اجازه دهید تا تیرامیسو برای مدت ۶ ساعت در یخچال بماند.

تاریخچه تیرامیسو

اولین بار تیرامیسو در سال ۱۹۶۰ در منطقه ونتو، ایتالیا، در رستوران “Le Beccherie” در ترویزو،
ابداع شد. Sottotreviso ادعا میکند که برای اولین بار ترامیسو را در حالی که او
سر آشپز Le Beccherie بوده تهیه کرده است ،اما منابع دیگری ادعا می کنند که ترامیسو
برای اولین بار در ترویزو در سال ۱۹۶۷ توسط یک نانوا به نام روبرتو و شاگرد او، فرانسیسکا ایجاد شده است.

در کتاب های آشپزی ایتالیایی آمده است که ترامیسو از دسرهای لایه ای دیگری ایده گرفته شده است .
تیرامیسو شیرینی سنتی است که شباهت زیادی به شارلوت، که متشکل ازرولت های کیکی و کرم باواریا است دارد

تیرامیسو چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *