• نحوه کار دستگاه اسپرسو

    طرز کار دستگاه اسپرسو بیشتر دستگاه های اسپرسو همچنین دارای نازل بخار هستند که لوله نازک فلزی است

    که به کنار دستگاه اسپرسو متصل شده است. نازل بخار ، بخار دیگ را مستقیما به درون شیر آزاد می کند.

    بخار پرفشار به شیر بافت اضافه می کند و امکان بوجود آوردن کاپوچینو و لاته را فراهم می کند.

    اسپرسو ساز

    هدگروپ چیست

    گروپ هد انواع مختلفی از گروپ هِد وجود دارند اما تمامی آنها از بخش های پایه ای مشابه با پیکربندی متفاوت

    تشکیل شده اند. در اینجا است که پُرتافیلتر را می بینید و سبد فیلتری فلزی که قهوه پودر شده را نگه می دارد .

    گروپ هدها همچنین شامل قفل پرتافیلتر، کلید فشار (برای تنظیم جوشاننده) و کانالی که امکان حرکت آب

    از جوشاننده به پرتافیلتر را می دهد هستند.

    برخی افراد ترجیح می دهند که از پرتافیلتر عریان استفاده کنند (به این معنا که سبد پرتافیلتر آشکار باشد).

    این مسئله به باریستا کمک می کند تا دستگاه آسیاب خود را با دقت و سرعت تنظیم مجدد کند.

    پمپ دستگاه اسپرسو

    در دستگاه‌های اسپرسوساز دو نوع پمپ اسپرسو وجود دارد:

    دستگاه‌های صنعتی و تجاری معمولا یک پمپ چرخشی پیچیده دارند تا فشار ثابتی را فراهم آورد.

    این نوع پمپ‌ها از یک چرخنده الکتریکی بهره می‌برند که از دیسکی مکانیکی قدرت می‌گیرد.
    بیشتر دستگاه‌های اسپرسوساز خانگی نیز از یک پمپ لرزشی استفاده می‌کنند. این پمپ‌ها دارای یک

    سیم‌پیچ الکترومغناطیسی برای فشار دادن و کشیدن پیستون هستند. این پمپ‌های لرزشی تنها زمانی

    آغاز به کار می‌کنند که شما شروع به عصاره گیری کنید.

    بویلر دستگاه اسپرسو

    هنگامی که پمپ آب را با فشار به حرکت در می‌آورد، نوبت حرارت دادن می‌رسد. در این بخش نیز همانند مسئله آب و فشار، ثبات بسیار اهمیت دارد. همان‌طور که احتمالا حدس می‌زنید، سیستم جوشاننده یا بویلر اسپرسوساز مسئول حرارت دادن آب است. دستگاه‌های اسپرسوساز حرفه‌ای معمولا دارای سیستم بویلر دوگانه هستند. در این سیستم دوگانه یک بخش برای دم کردن و یک بخش برای بخار دادن اختصاص یافته‌اند.

    بویلر اسپرسو ساز چیست

    بویلرهای دوگانه مشکل نیاز به دماهای مختلف آب را برطرف می‌کنند. آب در زمان دم کردن باید دمای ۹۳ درجه سانتی‌گراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) داشته باشد و در زمان بخار دادن نیز باید به دمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد (۲۱۲ درجه فارنهایت) برسد. این دمای آب بر روی شات اسپرسوی تولید شده تاثیر مستقیم و زیادی دارد. بنابراین، اگر دارای ثبات نباشد، کیفیت طعم اسپرسو پایین می‌آید.

    بسیاری از تولیدکننده‌های دستگاه‌های اسپرسوساز اقدام به معرفی کنترلگر‌های PID یا کنترل‌کننده‌های دیجیتالی حرارت بر روی دستگاه‌های خود کرده‌اند. این دستگاه‌های جالب‌ به المنت حرارتی متصل می‌شوند و مسئولیت کنترل چرخه خاموش شدن برای حفظ درجه حرارت مطلوب بویلر را بر عهده دارند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    طرز کار دستگاه اسپرسو ساز

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *