• دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی:
    میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

    مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :
    سیب زمینی ۱ کیلوگرم
    تخم مرغ ۱ عدد
    آرد یک دوم پیمانه
    نمک به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
    زردچوبه به مقدار لازم
    روغن به مقدار لازم

    مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :
    قارچ (خرد شده) ۳۰۰ گرم
    روغن ۳ قاشق سوپخوری
    پیاز (ریز خرد شده) ۱ عدد
    شبت (خرد شده) به مقدار لازم
    نمک به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

    طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

    ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

    سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

    تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

    منبع: کرمانی

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *