• دمنوش دارچین و سیب ترش
    دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .
    دمنوش دارچین و سیب ترش

    دمنوش دارچین و سیب ترش , دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .
    مواد مورد نیاز دمنوش دارچین و سیب ترش

    آب سیب ترش: دوسوم پیمانه
    چوب دارچین: ۴ تکه
    پودر دارچین: یک دوم ق چ
    پودر زنجبیل: یک دوم ق چ
    هل: ۷ عدد
    طرز تهیه دمنوش
    طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش
    طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش

    روش طبخ:

    ۱٫ چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می رود، تا ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.

    سیب ترش: مناسب برای بیماری های عصبی معده و از بین برنده تهوع

    دارچین: مقوی کبد و اعصاب، خونساز، افزایش دهنده گردش خون و اشتها، کاهش دهنده کلسترول خون

    زنجبیل: موثرترین گیاه برای از بین بردن تهوع و بهم ریختگی مزاج، از بین برنده درد مفاصل، مقوی برای کبد و مغز

    هل: مقوی معده و سیستم گوارش، آرام بخش اعصاب، خوشبوکننده دهان و مقوی برای مغز

    • ابزاری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می شود فرنچ پرس نام دارد که وسیله ای برای تهیه قهوه و چای است. با استفاده از این ابزار می توانید تمام دم نوش های گیاهی دلخواه را دم کنید.

    منبع:مجله سرآشپز

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دمنوش دارچین و سیب ترش

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *