راه اندازی کافی شاپ

قهوه تجاری

امروز میخواهیم بررسی کنیم برای اسپرسو
از کدام قهوه استفاده کنیم
پیش از هرچیز شما باید بدانید قهوه کاملا ذائقه ای است
مانند عطر هرکس تمایل و دائقه خود را دارد
اما در اسپرسو به خاطر حجم کمتر ما با طیف طعمی
برخورد بیشتری داریم. پس مهم است که قبل از آن انتخاب کنیم

قهوه

و این انتخاب پیش از مارک و دانه و اصالت باید رده آن مشخص شود
یعنی انتخاب بین قهوه کامرشیال ( تجاری ) یا سینگل اورجین و اسپشیالیتی
قهوه های کامرشیال از نظر قیمتی مناسب تر و البته از نظر دانه دارای
کیفیت پایین تری هستند معمولا به صورت ترکیبی از عربیکا و روبوستا
در دسترس هستند اما ترکیب های صد درصد عربیکا هم در این رده وجود دارد.
اگر طرفدار طعم تلخ و غلظت زیاد و کافئین بالا هستید به سراغ کامرشیال بروید
و اگر ترکیب روبوستا و عربیکا باشد رضایت شمارا بیشتر جلب میکند
اما در قهوه های اسپشیالیتی و سینگل اورجین شما با طیف طعمی
شیرین و ترش زیادی روبه رو می شوید. این طیف طعمی در اسیدیته یا
همان طعم ترش بیشتر خود را نمایان میکند. معمولا بادی یا غلظت آن
و کافئین به نسبت قهوه ترکیبی کمتر است اما مناسب کسانی است که میخواهند
از طعم قهوه لذت بیشتری ببرند و به دنبال کشف طعم هستند

قهوه های تخصصی به خاطر ماهیت و تمرکز زیادی که برای کشت و فراوری
و رست آن ها انجام میشود دارای پیچیدگی ها طعمی و شخصیتی زیادی هستند
و قیمت ان ها بالاتر است

راهنما قهوه تخصصی یا تجاری کدامیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *