x
4.7/5 - (3 امتیاز)

راهنما برای خرید دستگاه اسپرسو

خرید دستگاه اسپرسو مستلزم آن است که شما آشنایی به برند ها

و انواع آن ها داشته باشید. مجموعه کافه داری تمامی مدل هارا با

بهترین قیمت به شما عرضه میکند جهت خرید با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

مکانیسم دستگاه اسپرسو

آبی که در دستگاه‌ اسپرسو برای تولید بخار استفاده می‌ شود،
برای دم کردن قهوه نیز مورد استفاده قرار می‌ گیرد.
به عبارت دیگر، زمانی که آب به دانه ‌های قهوه می‌ رسد،
دمایی نزدیک به نقطه جوش دارد. بنابراین، ممکن است به عصاره‌گیری
بیش از اندازه منجر شود و طعم قهوه را تحت ‌تاثیر این اتفاق قرار دهد.

«در دستگاه‌های اسپرسوساز با بخار نه تنها فشار کم ‌تر از اندازه است، بلکه درجه حرارت آب نیز بسیار بالا است»

دستگاه‌ های اسپرسوساز با مکانیزم بخار در زمانی که به دنبال تهیه سریع اسپرسو
و با حداقل هزینه هستید، بسیار مناسب هستند. اما برای این که قهوه مطلوبی بتوانید
تهیه کنید، بهتر است دانه‌ های قهوه را در چند اندازه آسیاب کنید و هر بار آزمایش کنید
تا متوجه شوید که در کدام حالت عصاره‌ گیری بیش از حد رخ نمی‌ دهد.

انواع دستگاه اسپرسو

دستگاه‌ های اسپرسوساز پمپی امروزه به سه دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

نیمه اتوماتیک
اتوماتیک
تمام اتوماتیک

تفاوت دستگاه اسپرسو

دستگاه اسپرسو اتوماتیک
از نظر واقعی ، دستگاه های اسپرسو اتوماتیک شباهت زیادی به دستگاه های نیمه اتوماتیک دارند.
قهوه را آسیاب می کنید ، قهوه را تمپ می کنید و یک دکمه را فشار می دهید.
در اینجا تفاوت اصلی وجود دارد:
برای جلوگیری از جریان آب لازم نیست دوباره دکمه را فشار دهید. دستگاه از یک تایمر داخلی
برای قطع عصاره گیری بعد از مدت زمان مشخصی استفاده می کند – معمولاً ۲۵-۳۰ ثانیه.
این ویژگی به شما این امکان را می دهد فاصله بگیرید و بدانید که کاپتان سرریز نخواهد شد.
با این حال ، این بدان معناست که شما تا حدی کنترل زمان عصاره گیری را از دست می دهید.
در حالی که تقریباً تمام کافی شاپ ها در مدت زمان ۲۵-۳۰ ثانیه عصاره گیری می کنند،
این محدوده ۵ ثانیه ای می تواند تفاوت زیادی در عطر و طعم داشته باشد. با استفاده از
دستگاه های اتوماتیک می توانید طعم و مزه قهوه خود را در آن محدوده کشف کنید زیرا
دستگاه زمان را کنترل می کند ، نه شما.

نقاط قوت:
کنترل بیشتر متغیرها
زمان بندی دقیق تر
زمان عصاره گیری می توانید از دستگاه فاصله بگیرید.

اسپرسوسازهای نیمه اتوماتیک

احتمالا این دستگاه همان تصور شما از یک دستگاه اسپرسو ساز حرفه ‌ای است.
دستگاه ‌های اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک برای هدایت آب به هدگروپ از یک سیستم
اتوماتیک بهره می‌ برند. با این حال، آسیاب کردن قهوه، فشرده‌ سازی آن با تمپر و
کنترل زمان عصاره‌ گیری قهوه بر عهده باریستا است.
حُسن بزرگ این اسپرسو سازها این است که هماهنگی خوبی میان کنترل انسانی
و ثبات مکانیکی ایجاد می ‌کنند. با این دستگاه ‌ها، شات اسپرسو حاصل عملکرد شما است،
گرچه فشار آب و درجه حرارت آن به وسیله دستگاه تنظیم شده است و به همین دلیل،
از دست رفتن کیفیت قهوه به ندرت می ‌تواند رخ دهد.

تفاوت دستگاه های نیمه اتوماتیک

دستگاه های نیمه اتوماتیک با دستگاه های اهرمی دستی متفاوت هستند. به جای اینکه
برای فعال کردن پیستون یک اهرم را پایین بکشید ، از پمپ برقی استفاده شده است و تمام کاری
که شما باید انجام دهید این است که یک دکمه را فشار دهید تا همان کار کشیدن اهرم انجام شود
که البته این تکنولوژی قدرت و استقامت لازم برای ایجاد یک باریستای خوب را از بین برد و باعث شد
اسپرسو در سراسر جهان رونق بگیرد.
با این حال ، همه چیز کاملاً خودکار نیست. باریستا هنوز هم باید قهوه را آسیاب کند ، پرتافیلتر را
بارگیری کند ، و کلید را روشن کند. زمان شروع و پایان عصاره گیری دست باریستاست و به عبارتی
با دستگاه اسپرسو نیمه اتوماتیک باریستا رییس است.
دستگاه های نیمه اتوماتیک رایج ترین نوع دستگاه اسپرسو در کافی شاپ ها است.
نقاط قوت:
کنترل کامل متغیرهای دم
توانایی رشد و پالایش مهارت های خود
نقاط ضعف:
استفاده از این دستگاه نیاز به تجربه و دانش دارد
برای برخی از افراد ، این سطح از کنترل می تواند کمی دلهره آور باشد. اینجاست
که دستگاه های اسپرسو اتوماتیک وارد می شوند.

خرید دستگاه اسپرسو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.