راه اندازی کافی شاپ

دوره آموزش لاته آرت

دوره های لاته ارت مجموعه کافه داری توسط حرفه ای ترین اساتید

صنعت قهوه ایران به صورت تضمینی و اخرین متد بین المللی برگزار میشود

جهت ثبت نام با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرماید

آموزش لاته ارت

لاته ارت چیست

وقتی شیر را اضافه می کنید ارتفاع ریختن شیر درون اسپرسو و این که با چه سرعتی این کار را انجام می دهید مهم است. سرعت ریختن شیر نباید خیلی زیاد و خیلی کم باشد.
اجازه ندهید بین زمان تهیه فوم شیر و اسپرسو تان فاصله زیادی باشد.
برای اضافه کردن شیر به اسپرسو ابتدا باید کمی از آن را روی اسپرسو بریزید تا سطح آن بالاتر بیاید. فراموش نکنید که شکل آرت را، روی اسپرسو نیاز داریم!
در نهایت دمای شیر برای افزودن به اسپرسو باید ۶۵ درجه باشد.

لاته ارت

نکات لاته آرت

زاویه فنجان اسپرسویی که در دست دارید در حین ریختن شیر ۴۰ درجه باشد.

لته درواقع این نوشیدنی متشکل است از شیر بخار داده شده ( فوم شیر ) و اسپرسو میباشد

که نسخه اصلی آن تنها در کافی شاپ استاندارد قابلیت سرو و تهیه را دارد

چرا که برای تهیه فوم شیر مناسب و اسپرسو استاندارد نیازمند دستگاه اسپرسو های صنعتی هستید

اما نگران نباشید ما نسخه خانگی آن را که شباهت طعمی داشته باشد

لاته ارت

نسخه اصیل این نوشیدنی به هیچ عنوان درخانه قابل تهیه نیست و تمام موارد مضاعف بر این

مانند پودر وانیل و پودر شکلات و…. منسوخ بوده و از دستورالعمل اصلی این نوشیدنی خارج می شود

دوره آموزشی لاته آرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *