تفاوت های قهوه ساز و اسپرسو ساز
امروز میخواهیم تفاوت بین اسپرسو ساز های موجود در بازار و قهوه ساز های دمی را در نظر بگیریم
البته اسپرسو ساز های خود به چند دسته خانگی نیمه صنعتی و صنعتی تقسیم میشوند
و قهوه ساز های یا گجت های دم اوری مثل وی شصت – کمکس – ایروپرس و…. میباشند
تفاوت های اسپرسو ساز از نظر دم اوری
دستگاههای اسپرسوساز ازلحاظ مدتزمان دمآوری سریعترند.
دستگاههای اسپرسوساز قهوه ریزتری از نظر اسیاب میطلبند، درحالیکه برای قهوهسازهای قطرهای لزوما نیازی
به قهوه ریز در حد اسپرسو نیست؛ هرچه پودر قهوه ریزتر باشد، مدتزمان لازم برای دمآوری کوتاهتر میشود.
با قهوهسازهای قطرهای بسته به مدل دستگاه و نیز مقدار قهوه باید چیزی حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه منتظر بمانید،
اما عصارهگیری با اسپرسوسازهای خودکار حدود ۲۵ تا ۳۰ ثانیه طول میکشد.
در قهوهساز قطرهای یا (فیلتری) از فیلترهای قهوه استفاده میکنند، که روغنهای طبیعی موجود در قهوه
را جذب میکند. بعضی از افراد قهوهسازهای فیلتری را بخاطر عطر و طعم و خواص بالقوه قهوه به سایر
دستگاهها ترجیح میدهند، درحقیقت برای داشتن طعم کامل قهوه، روغنهای طبیعی موجود در قهوه مهم هستند.
اما متاسفانه بدلیل اینکه فیلترها یکبار مصرف هستند، با محیط زیست سازگار نیستند.
فرق بین قهوه ساز و اسپرسو ساز
در قهوهساز
قطرهای یا (فیلتری) از فیلترهای قهوه استفاده میکنند، که روغنهای طبیعی موجود در قهوه را جذب میکند.
بعضی از افراد قهوهسازهای فیلتری را بخاطر عطر و طعم و خواص بالقوه قهوه به سایر دستگاهها ترجیح میدهند،
درحقیقت برای داشتن طعم کامل قهوه، روغنهای طبیعی موجود در قهوه مهم هستند.
اما متاسفانه بدلیل اینکه فیلترها یکبار مصرف هستند، با محیط زیست سازگار نیستند.
قهوهسازهای قطرهای از قیمت مشتریپسندتری برخوردارند و به همین دلیل پرفروشترند؛
با زیر ۱ میلیون تومان هم گزینههای متنوعی برای انتخاب خواهید داشت.
اما اسپرسوسازی که از برندی معتبر و دارای کیفیتی درخور باشد، چند میلیون تومانی می شود
مزایا و معایت قهوه ساز
دم کردن قهوه به میزان دلخواه استفاده از فیلتر
استفاده از آن آسان است قهوهی اسپرسو نمیسازد
ارزانتر است
مزایا و معایب اسپرسو ساز
تجربه عالی در ساخت قهوه گران قیمت بودن دستگاه
میتوانید مهارت جدیدی یاد بگیرید نیاز به نگهداری بیشتر
کیفیت عالی قهوهی معمولی تولید نمیکند
سرعت بالا در ساخت قهوه
تفاوت اسپرسو ساز ها
استفاده از دستگاههای اسپرسوساز اتوماتیک آسان است.
شما فقط به اندازهگیری مقدار پودر قهوه و آب و قرار دادن آنها در مخزن و
همچنین فشردهسازی( بسته بندی) تفاله نیاز دارید. نهایتا شما دکمهای را فشار میدهید
که همه چیز را کنترل میکند. این دستگاهها یک تایمر اتوماتیک داخلی دارند که فرایند
خارج شدن قهوه را متوقف میکند و در عرض ۲۵-۳۰ ثانیه، اسپرسو با کیفیت در انتظار شماست.
دستگاههای اسپرسوساز نیمه اتوماتیک، مخصوصا برای کسانی که به دنبال چالش هستند
گزینههای مناسب و راحتتری است. این دستگاهها در مقایسه با دستگاههای اتوماتیک
کارهای کمتری را برای شما انجام میدهند ،اما به شما اجازه میدهند تا در مورد درست کردن
اسپرسو چیزهای زیادی یاد بگیرید. برای تهیه قهوه اسپرسو با دستگاههای نیمه اتوماتیک،
شما باید تمام مراحل ساخت قهوه با دستگاه اتوماتیک را انجام دهید و تنها تفاوت این است
که باید اندازه شاتها را کنترل کنید. در واقعیت این موضوع بزرگترین
تفاوت بین دستگاههای اسپرسوساز نیمه اتوماتیک و اتوماتیک است.