در نسکافه گلد شما طعم بهتری از قهوه اصلی را متوجه می شوید ولی این یک امر قطعی و
همیشگی نیست چون شرایط و نحوه تهیه این دونسکافه به عوامل مهمی وابسته است.
اگر بخواهیم از لحاظ میزان کافئین دو نسکافه گلد و کلاسیک را باهم مقایسه کنیم باید بگوییم که به خیلی موارد وابسته می باشد
این موضوع، از جمله به میزان رست قهوه در نسکافه کلاسیک و فرایند تصعید که تهیه نسکافه گلد استفاده می شود.
ولی به طور کلی چیزی که تجربه نشان داده است میزان کافئین موجود در نسکافه کلاسیک نسبت به نسکافه گلد بیشتر می باشد.
تفاوت میان نسکافه گلد و کلاسیک مربوط به روشهای فراوری آن میباشد که منجر به تفاوتهای طعمی، ظاهری آنها میشود. در خصوص فراوری نسکافه کلاسیک میتوان به حرارتی بودن روش خشک کردن آن اشاره کرد که در نهایت منجر به یک طعم تلخ در آن می شود.
اما از سوی دیگر، نسکافه گلد روش انجماد خشک می گردد که در در حفظ عطر و طعم آن بسیار موثر است و سپس یک رنگ طلایی و طعمی ملایم تر نسبت به نسکافه گلد میگردد.
در نسکافه گلد شما طعم بهتری از قهوه اصلی را متوجه می شوید ولی این یک امر قطعی و
همیشگی نیست چون شرایط و نحوه تهیه این دونسکافه به عوامل مهمی وابسته است.
محصولی با نام نسکافه که در ابتدا تنها به یک صورت و از طریق خشک کردن پودر قهوه دم کشیده تولید می شد برخلاف همان هنگام تولید آن که با عکس العمل های تندی همراه بود بسیار محبوب و دوست داشتنی شده و استفاده از آن رواج یافته است.