کافه موکا چیست
قهوه موکا یا کافه موکا شاید یکی از محبوبترین نوشیدنی های
قهوه بین مردم کشور ماست . موکا به طور کلی ترکیبی از
شیر بخار داده شده ( فوم شیر ) به همراه اسپرسو و شکلات است
درواقع یکی از اصلی ترین تفاوت های موکا با لاته در وجود
شکلاتی است که موکا دارد. همانطور که قبلا برایتان گفتیم
خواص شکلات در کنار قهوه علاوه بر انرژی زا بودن بسیار
مفید و جذاب است. اگر باریستا هستید در کافه میتوانید برای سرو
هم از کاپ لاته و هم از لیوان آیریش استفاده کنید. برای موکا
رسیپی های مختلفی وجود دارد .
قهوه موکا طرز تهیه
اما به صورت پیشنهادی برای
یک نوشیدنی موکا میتوانید از
اسپرسو دبل ( ۶۰ میلی لیتر )
سیروپ / سس شکلات ( ۳۰ میلی لیتر )
شیر بخار داده شده ( ۱۳۰ میلی لیتر )
تهیه کنید البته این یک رسیپی پیشنهادی است و تنها تاکیید ما
در مقدار اسپرسو است که پیشنهاد میشود به صورت دبل سرو شود
اگر هم در خانه هستید از موکاپات یا فرنچ پرس استفاده کنید
آموزش قهوه موکا
و برای تهیه فوم شیر همانطور که در پست های قبلی به شما اموزش
دادیم به سادگی به کمک فرنچ پرس فوم شیر تهیه کنید
درمورد شیوه ترکیب و اماده سازی هم میتوانید ابتدا سس شکلات را
کف کاپ یا لیوان بریزید سپس فوم شیر را اضافه ( به اندازه ای که
فضا برای اسپرسو باقی بماند ) سپس اسپرسو را اضافه کنید
این قهوه بسیار خوشمزه است و امیدواریم از آن لذت ببرید
جهت شرکت در دوره های کافه داری با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس بگیرید