• تاریخچه قهوه کلمبیا

    امروز میخواهیم درمورد قهوه کشور کلمبیا با شما صحبت کنیم

    قهوه اولین بار در اواسط قرن ۱۶ میلادی به کلمبیا وارد شد.

    رهبران کلمبیایی سعی می کردند مردم را به کشت قهوه تشویق کنند

    اما از آن جا که به بار نشستن درختچه قهوه برای اولین بار به پنج سال زمان و

    انتظار نیاز داشت مردم تمایل چندانی به کاشت آن نشان نمی دادند.

    سرانجام کشیش روستایی کوچک به نام فرانسیسکو رومرو برای ترویج کاشت قهوه

    اعلام کرد از آن به بعد هر کس می خواست برای اعتراف به کلیسا برود به جای آن

    باید ۳ یا ۴ درخت قهوه می کاشت. این پیشنهاد با تایید اسقف اعظم کلمبیا اجرایی شد

    و کاشت و تولید قهوه در کلمبیا رونق گرفت.

    قهوه کلمبیا

    محل رشد قهوه کلمبیا

    نواحی کوه‌های شرقی‌تر زمین‌های کشت کوچک‌تری را دارد
    که به شهر‌های بوگوتا (Bogotá) و بوکارامانگا (Bucaranga) نزدیک هستند.
    قهوه‌ی بوگاتا اسیدیته‌ی کمتر و روشنی بیشتری دارد. و بوکارامانگا ملایم‌تر
    و معمولا غلظت، بادی و طعم بیشتری دارد. هر دو ناحیه مزارعی در ارتفاعات بالا،
    بیشتر از ۲۰۰۰ متر هستند که این موضوع یکی از ملزومات کشت قهوه‌ی کلمبیای درجه یک است.

    مدلین، آرمنیا و منیزالس (Medellin, Armenia, Manizales)، سه نوع از مرغوب‌ترین
    انواع قهوه‌ کلمبیاست که با اسم محل رویششان نامگذاری شده‌اند. این سه نوع قهوه‌ی
    کلمبیایی در بخش‌های مرکزی محل رویششان می‌رویند که اسیدیته‌ آن‌ها نسبت به
    قهوه‌هایی که در بخش‌های شرقی‌تر می رویند بیشتر است، طعم بیشتری دارند و
    بدنه‌های آنها هم سنگین تر است. یکی از بهترین قهوه های کلمبیا،
    مدلین سوپریمو (Medellin Supremo) است.
    یک ناحیه‌ی بزرگی از محل کشت قهوه‌ی کلمبیا در بخش مرکزی نزدیک به ناحیه‌ی
    مدلین با مساحت ۱۴۰۰۰ کیلومتر مربع نیز وجود دارد که به عنوان قطب کشت قهوه‌ی کلمبیا شناخته می‌شود.

    زمان برداشت قهوه کلمبیا

    کلمبیا به واسطه قرار گرفتن در ناحیه استوایی، داشتن کوهستان و
    خاک حاصلخیز منطقه‌ای مناسب برای پرورش قهوه است. قهوه عربیکا
    در کوهستان‌های مرتفع و زیر سایه درختان رشد می‌کند و قهوه‌ای حاصل
    از آن بسیار فوق‌العاده و بی‌نقص است.

    پرورش قهوه در کلمبیا از منظر دیگری هم بی‌نظیر است. کلمبیا تنها کشوری است
    که در آن سالانه دو بار قهوه برداشت می‌شود.
    برداشت اول از اکتبر تا ژانویه است و برداشت دوم از ماه آوریل شروع می‌شود و
    تا ماه جولای ادامه دارد.
    نکته حائز اهمیت اینجاست که در تمامی کشورها قهوه یک بار برداشت می‌شود و
    در زمان‌هایی از سال قهوه تازه اصلا وجود ندارد اما در کلمبیا، تقریبا
    در تمام طول سال قهوه تازه پیدا می‌شود.

    اطلاعات بیشتر قهوه کشور کلمبیا

    ۶ درصد بازار جهانی را قهوه کلمبیا تامین می‌نماید.

    • گونه اصلی تولیدی عربیکا واریته‌های تیپیکا ، بوربون ، تابی ، کاتورا ، ماراگوجیپ ، کلمبیا ، کاستیلو
    • مشکلات منطقه : کنترل خشکی ، بودجه ناکافی ، فرسایش خاک ، تغییر آب و هوا ، عدم امنیت
    • برداشت : مارس – جون دسامبر-سپتامبر
    • پروسه : شست‌و‌شو
    • رتبه‌جهانی به عنوان تولید کننده : چهارم از نظر میزان تولید

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    قهوه کلمبیا چیست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *