تهیه خامه با فرنچ پرس
فرنچ پرس می تواند به درست کردن خامه غلیظ کمک کند
کافی است که نیمی از فرنچ پرس را با خامه پر کنید و سپس با اهرم، آن را بالا و پایین بدهید.
این کار را با سرعت انجام دهید که در عرض ۵ دقیقه یک خامه غلیظ به شما
تحویل داده می شود و هیچ دسری خوشمزه تر از این نخواهد بود.
تهیه قهوه با فرنچ پرس
تهیه قهوه در فرنچ پرس مبتنی بر خیسانده شدن قهوه در آن است.
در حقیقت، قهوه در داخل آبِ داغ به حالت معلق باقی مانده و آن قدر خیس میخورد
که عصارهی قهوه از آن خارج میشود و در ادامه، قهوهی دم شده را بهوسیلهی
صافی فرنچ پرس، فیلتر کرده و آن را داخل فنجان قهوه میریزیم.
تهیه فوم شیر با فرنچ پرس
برای تهیه فوم بهتر است از شیر گرم استفاده کنیم
شیری که تا زیر دمای جوش حرارت دیده بهترین طعم و کارایی را در تهیه فوم دارد
اگر نوشیدنی تان را شیرین میل می کنید بعد از گرم کردن شیر کمی شکر
به آن اضافه کنید تا فوم بهتر و غلیظتری هم داشته باشید.
شیر گرم را در مخزن فرنچ پرس ریخته و درب و صافی را روی مخزن قرار می دهیم،
سپس به سرعت شروع به پمپ کردن می نماییم و آنقدر ادامه می دهیم تا حجم شیر
دو برابر شود، اگر از شیر پر چرب و شیرین استفاده کنید نتایج بهتری نصیبتان خواهد شد.
تهیه چای با فرنچ پرس
برای تهیه چای دمنوش هم دقیقا مثل قهوه عمل میکنیم.
چای خشک و به مقدار کافی آب جوش رو درون فرنچ پرس ریخته
و دسته پرس را پایین می بریم ولی کاملا پایینش نمیبریم و میذاریم
برای ۳ الی ۴ دقیقه همینطور بماند تا کاملا چای دم بکشد. بعد از ۳ الی ۴ دقیقه
دسته فرنچ پرس رو پایین تر میبریم تا جلو تفاله های چای و دمنوش گرفته بشه
و چای رو داخل فنجون میریزیم.