گاز قهوه چیست
گاز قهوه امروز میخواهیم درمورد یکی از مهمترین پارامتر های قهوه بنویسی
چیزی که میتوان آن را گاز قهوه نامید. اما این گاز چگونه بوجود می اید؟
ایا این گاز مفید است یا مضر ؟
حباب های قهوه
وقتی قهوه رست و برشته می شود قند های موجود در دانه قهوه
شکسته و تجزیه می شوند و طی این فرایند گاز کربن دی اکسید ازاد می شود
این گاز تاثیر بسیار زیادی در کیفیت قهوه دارد اما گاز باید به اندازه استاندارد
در دانه وجود داشته باشد.
بهترین زمان مصرف قهوه
وجود بیش از حد آن مثلا در ساعات اولیه رست و
بدون گاز زدایی مناسب باعث می شود اب بخوبی عبور نکند و عصاره گیری
زمان بیشتری میبرد و عصاره گیری به اندازه کافی انجام نمی شود و
طعم های قهوه بخوبی ازاد نمی شوند و در نقطه مقابل اگر مدت زیادی
از زمان رست قهوه گذشته باشد یا قهوه به خوبی نگهداری نشده باشد و یا
به هردلیلی این گاز در قهوه به اندازه کافی نباشد قهوه کیفیتش را از دست داده
و طعمی بی روح و مانده می دهد درست ماننده نوشابه ای که گازش را از دست داده است
حالا با شناخت اهمیت این گاز دیگر میدانید چرا برای پک قهوه سوپاپ یکطرفه خروج هوا
وجود دارد و این به دلیل خروج گاز و عدم تجمع و اسیب دیدن پک قهوه است
و متوجه می شوید که چرا تاکید داریم که قهوه را بصورت دانه خریداری و بلافاصله پس
از آسیاب مصرف کنید. اما شاید بزرگترین سوال ممکن این است که بهترین زمان مصرف
قهوه چه زمانی است؟ زمان پیشنهادی ما برای بهترین زمان مصرف بین ۵ روز تا
دو هفته بعد از رست قهوه است. این گاز را شما در زمان دم کردن قهوه های دمی مانند
وی شصت و کمکس یا قهوه فرنچ پرس به خوبی میتوانید بصورت شکفتن حباب ها
در بستر قهوه دم شده مشاهده کنید
بدون شک شناخت این پارامتر از این پس تاثیر بسزایی در نوع خرید و مصرف قهوه
شما خواهد داشت
جهت خرید قهوه تازه رست با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید