4.7/5 - (7 امتیاز)

قهوه آندر شده – قهوه اور شده

قهوه آندر و اور را حتما شنیده اید ؟ همانطور که به شما قول دادیم امروز میخواهیم درمورد
قهوه آندر و اور صحبت کنیم؟ اما چرا؟
واضح است جواب ان یک کلمه است ” اصالت ”

قهوه آندر و اور

اهمیت عصاره گیری قهوه

قهوه اینهمه مسیر را از پرورش و چیدمان درست تا کنترل کیفی
و پروسس و رست و…. طی میکند و تمامی این مسیر ها و ظرافت ها
و زحمات کشیده می شود تا در نهایت مشتری یا مصرف کننده طعم واقعی
قهوه را و تفاوت ان را با قهوه های دیگر تجربه کند. حالا اگر شما این قهوه را
با یک عصاره گیری اشتباه نابود کنید انوقت چه تفاوتی با بدترین قهوه های ممکن دارد؟
وقتی انقدر ترش یا تلخ و زننده باشد که به سختی قابل خوردن باشد مخصوصا در
قهوه ای مانند اسپرسو که ما معیار های و استاندارد های ان را در پست های آتی
برایتان مینویسیم . انوقت تمام این زحمات هدر میرود نه؟ به صورت خلاصه
ما نوشیدنی قهوه استاندارد را داریم که به صورت صحیح عصاره گیری شده است

قهوه آندر چیست

اما حالت غیراستاندارد این نوشیدنی به صورت کلی به دوحالت است :
قهوه آندر اکستراکت ( Under extracted ) که همیشه نماد عصاره گیری کم است
یعنی شما عصاره گیری کمتر از حد استاندارد از قهوه داشتید که دلایل ان به صورت کلی

دلایل آندر شدن قهوه

و ساده چهارمورد اصلی است: اول انکه درجه آسیاب قهوه شما ( در پست های قبلی گفته شده )
درشت تر از حد استاندارد مورد نظر است . دوم انکه زمان عصاره گیری شما زودتر از
حد استاندارد به پایان رسیده – سوم اینکه درجه آب شما کمتر از حد استاندارد بوده است
چهارم آنکه مقدار قهوه مصرفی شما کمتر از حد لازم بوده است ( مقدار کمتر در بسکت پرتافیلتر دستگاه اسپرسو )

قهوه اور چیست

حالت دوم قهوه اور اکستراکت (Over-extracted) است که همیشه نماد عصاره گیری بیش از
حد از قهوه است. فکر میکنید هرچقدر عصاره گیری کنید بهتر است؟ کاملا در اشتباهید بازهم به دلایلی که
در پست های اتی برایتان مینویسیم و تفاوت های طعمی عصاره گیری ها را برایتان توضیح میدهیم
متوجه میشید. اما به طور کلی:

دلایل اور شدن قهوه

درجه گرایندر ریزتر – زمان عصاره گیری طولانی تر – درجه اب بالاتر از حد مجاز
و مقدار بیش از حد قهوه ( نمونه در دستگاه اسپرسو ) از عوامل اور شدن قهوه است
حفظ اصالت قهوه یکی از مهمترین و پرزحمات ترین و خلاصه ماه عسل تمامی اموزش های ما برای شماست
و این است که تفاوت شما و نوشیدنی تان را مشخص و شمارا در زمره حرفه ای ها قرار میدهد . آن را جدی بگیرید !

قهوه آندر – قهوه اور – قهوه استاندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *