سیروپ چیست
حتما شما هم با شیشه های رنگی و جذابی در بار کافه ها
برخورد کردید که کمابیش درمورد آن ها میدانید اما
در این مقاله میخواهیم بیشتر درمورد ان ها صحبت کنیم
به طور کلی سیروپ عبارت است از مایعی غلیظ و شیرین
که حاصل حل شدن شکر در اب است
که دارای رنگ ها و طعم های مختلف هستند
سیروپ ها به صورت کلی به دو دسته ساده و طعم دار
تقسیم میشوند.
انواع سیروپ
سیروپ ساده همان اب و شکر است
که شخص شکر را داخل اب داخل میریزد و انقدر هم میزند
تا حل شود و سپس میگذارد تا سرد شود
از این نوع سیروپ برای شیرین کردن نوشیدنی استفاده میشود
سروپ طعم دار که دارای تنوع زیادی است
مخلوطی از سیروپ ساده به همراه طعم دهنده است
از انجایی که شکر به راحتی داخل مایعات مخصوصا مایعات سرد
حل نمیشود از سیروپ به خاطر یکنواخت شدن نوشیدنی و حل شدن ساده تر
استفاده میکنند
تفاوت سیروپ و شربت
اما تفاوت شربت و سیروپ چیست
شربت ها با اب مخلوط و بیشتر کاربرد خانگی دارند
اما سیروپ ها به صورت مستقیم
استفاده میشوند و نسبت به شربت غلیظ تر است
سیروپ ها نسبت به شربت کیفیت و قیمت بالاتری دارند
سیروپ ها گزینه بسیار جذاب برای نوشیدنی های سرد و دسر ها میباشند
زیرا علاوه بر ایجاد طعم مطلوب ظاهری زیبا به نوشیدنی میدهند
سیروپ ها همچنین دربارگرم کافه هم محبوب هستند و
معمولا با انواع قهوه ترکیب و سرو می شوند
که شامل آب و شکر می باشند. در این شرایط مقدار زیادی شکر(نسبت شکر به آب در آن ۱ به ۱ و یا ۲ به ۱ است )
را درون آب داغ ریخته و اجازه می دهیم تا بجوشد و مایع غلیظی از آن بدست آید. از این نوع سیروپ در تهیه
سس میوه ها و یا به عنوان نگه دارنده استفاده می شود. در واقع نام دیگر سیروپ ساده، همان شهد است
که از دیر باز در خانه های ما استفاده می شده است.