• درجه آسیاب قهوه چیست؟

    درجه آسیاب قهوه در مقالات قبلی ما از گرایند کردن و دستگاه های گرایندر و مکانیسم آسیاب کردن
    برایتان گفتیم. همه و همه در نهایت به درجه گرایند و اهمیت گرایند
    قهوه ختم می شود. که یکی از اصولی ترین و مهمترین بخش های عصاره گیری
    و دم اوری قهوه است .
    درجه آسیاب قهوه

    اهمیت درجه آسیاب قهوه

    لطفا مقاله آموزش آسیاب قهوه مطالعه شود – درجه آسیاب قهوه به زبان ساده تر قهوه باید قبل از دم اوری خرد (آسیاب) شود.
    و هرچقدر درجه آسیاب یا همان گرایند بزرگتر یا اصلاحا کورس تر (Coarse) باشد
    جریان آب راحت تر عبور و صد البته میزان عصاره گیری از قهوه کمتر می شود و بالعکس
    هرچقدر درجه گرایندر ریز تر یا اصطلاحا فاین تر (Fine) باشد قهوه درگیری بیشتری پیدا کرده
    و بیشتر عصاره گیری می شود . حتما اصطلاحات مثل قهوه اور یا قهوه اندر رو شنیدید که دقیقا
    درجه گرایند روی این مبحث تاثیر مستقیم دارد و ما درباره این موضوع در جلسات اینده برایتان
    مینویسیم. به طور کلی درجه گرایند برای هر دستگاه و وسیله دم اوری قهوه با توجه به مکانیسم
    آن متفاوت است. در پست قبلی چرا به مکانیسم خرد کردن اشاره کردیم؟

    آموزش گرایند قهوه

    چون یکدستی خرد شدن پیش نیاز است. یعنی شما اول باید یک گرایند یکدست داشته باشید و بعد درجه گرایند مناسب را
    با توجه به نوع قهوه انتخاب کنید. توجه داشته باشید شما اگر بهترین باریستا باشید و بهترین قهوه جهان را
    هم داشته باشید بدون گرایند درست نوشیدنی نهایی کیفیت مناسبی نخواهد داشت
    در تصویر بالا باتوجه به درجه گرایند انتخاب وسیله و دستگاه برای دم اوری را میبینید
    * درجه Extra Coarse یا بسیار درست برای قهوه کلد برو یا همان قهوه سرد
    * درجه Coarse یا درشت برای فرنچ پرس
    * درجه Medium Coarse Grind متوسط – درشت برای کمکس
    * درجه Medium متوسط برای دستگاه قهوه ساز خانگی
    * درجه Medium Fine Grind متوسط ریز برای V60
    * درجه Fine یا ریز برای اسپرسو
    * درجه Extra Fine یا خیلی ریز برای قهوه ترک
    البته این درجات شامل دستگاه ها و وسایل دیگر هم میشود که ما با مثال شناخته ترین آن ها بسنده کردیم
    بازهم تاکید میکنیم که فرایند گرایند برای دم آوری که حرفه ای ها با عنوان کالیبریشن آن را میشناسند و قبلا هم
    درباره اش توضیح داده ایم اهمیت بسیار بالایی دارد و رعایت اصول ان برای عصاره گیری استاندارد الزامی است

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    درجه آسیاب قهوه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *