• آشنایی با اسم های داخل منوی کافی شاپ

    منوی کافی شاپ

    باریستا:

    مسابقات باریستایی، من باریستا هستم. باریستا به معنی «قهوه چی» است و به شخصی گفته می شود که در کافی‌شاپ‌ها نوشیدنی‌هایی بر پایه اسپرسو درست می کند و تحویل مشتری می‌دهد. این کار به قدری مهارتی است که مسابقات داخلی و حتی بین المللی برایش برگزار می‌شود.

    اسپرسو:

    بعضی فکر می‌کنند اسپرسو یک دانه قهوه خاص است.‌ اما در واقع اسپرسو به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته می‌شود که در دستگاهی به همین نام دم می‌شود. دانه‌ها قبلا خوب آسیاب می‌شود و سپس با فشار زیادی آب گرم دریافت می‌کند. این ترکیب فشار و آب یک قهوه متراکم می‌سازد. طوری که یک جرعه اسپرسو حدود ۷ تا ۹ گرم قهوه آسیاب شده دارد.
    منوی کافی شاپ

    کاپوچینو:

    این نوشیدنی در ایتالیا مرسوم است که روی آن یک لایه کف وجود دارد. درواقع کاپوچینو تلفیقی از شیرجوشیده، کف شیر و قهوه است که به نسبت مساوی در فنجان شما وجود دارد. کاپوچینو در لغت به معنی کلاه کوچک است و به لایه کف در بالای قهوه گفته می شود.

    لاته:

    دیگر نوشیدنی محبوب و مشهور ایتالیایی است که از دو بخش شیرجوشیده و قهوه ساخته شده است. اما از کاپوچینو شیر بیشتری دارد. اما کف زیادی ندارد.

    موکا:

    موکا قهوه ای محبوب همراه با دسر شکلات است. ترکیب آن اسپرسو و پودر کاکائوی مخلوط با شیر است واین نوشیدنی باز هم یک ایتالیایی محبوب است.
    منوی کافی شاپ

    اسموتی:

    اسموتی نوعی نوشیدنی است که برخلاف آبمیوه آبکی نیست و بافت میوه را حفظ کرده است و فقط کمی نرم شده است. این نوشیدنی ممکن است به صورت خالص و یا همراه با کمی شکر و یخ مصرف شود.

    کوکتل:

    به ترکیب آبمیوه با آب گازدار و سودا گفته می‌شود که در کافه‌ها وجود دارد. اما در خارج از کشور برای تولید کوکتل از ترکیب آبمیوه و الکل استفاده می‌شود.
    منوی کافی شاپ

    کرپ:

    نوعی نان کوچک است که در تابه پخته می‌شود. بافت آن نازک‌تر از پنکیک است معمولا داخل کرپ‌ها موز همراه با شکلات صبحانه ریخته می‌شود.

    پنینی:

    پنینی هم مثل دیگر محصولات کافی شاپی برای کشور ایتالیاست که فرمول عجیب و غریبی ندارد. یک ساندویچ گریل شده است که داخلش می‌تواند مرغ، گوشت و یا کالباس‌های مختلف باشد که در ترکیب‌های مختلفی درست می‌شود.
    منوی کافی شاپ

    شیک:

    شیک‌ها ترکیبی از بستنی و شیر و خامه هستند که در طعم‌های مختلف میوه‌ای،شکلاتی،فندقی و دیگر طعم‌ها در منوها حضور دارند و می‌توان گفت محبوب‌ترین محصول کافی‌شاپ‌ها هستند.

    آفوگاتو:

    آفوگاتو برخلاف اسم سختش ترکیب آسانی دارد. ترکیب قهوه دم کرده داغ با بستنی وانیلی می شود آفوگاتو که در ترکیب نوشیدنی های گرم طبقه بندی می‌شود.

    دتاکس:

    اگر انواع میوه‌های مختلف را داخل آب بریزید و چندروزی در آب نگهدارید نوشیدنی بسیار مفید و سم‌زدایی به نام «دتاکس» درست کرده‌اید. دتاکس برای درمان افسردگی و کسانی که خوراکی‌های نامناسب زیادی می‌خورند بسیار مناسب است و یک نوشیدنی انرژی‌زا به حساب می‌آید. از محبوب‌ترین دی‌تاکس‌ها خیار،نعنا،لیمو،توت فرنگی و هندوانه است. این نوشیدنی را می‌توان با آب معمولی و یا آب گازدار درست کرد.
    منوی کافی شاپ

    فراپه:

    فراپه برخلاف بیشتر نوشیدنی های برپایه قهوه از نوشیدنی های سرد است. قهوه و شکر و آب که در آن تکه های یخ وجود دارد. این نوشیدنی ساده یکی از محبوب ترین نوشیدنی های قبرس و یونان است اما گفته می شود ابداع آن کار فرانسوی ها بوده است.

    پانچ:

    اگر این کلمه شما را یاد دستگاه پانچ ادارات و یا پوششی تابستانی می‌اندازد حق با شماست اما در ادبیات کافه‌ها به نوشیدنی های میوه ای گازدار گفته می شود که با ترکیب های میوه نیز همراه است. پانچ‌ها معمولا در ظرف‌های بزرگ سرو می‌شود.
    منوی کافی شاپ

    کاربونا:

    کاربونا نوعی پاستا رشته‌ای شکل است که به شکل نوار است، که بسته به سلیقه کافه دار با انواع مختلف موادغذایی مثل مرغ و بیکن‌ها طبخ می‌شود.

    آلفردو:

    پاستا پنه هم نوعی پاستای لوله‌ای شکل کوتاه کوتاه است که با مرغ و سس آلفردو طبخ می‌شود. سس چربی پر از کره و خامه که کالری بسیار بالایی دارد. آلفردو یکی از محبوب‌ترین اجزای منوی کافی‌شاپ‌هاست.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    آشنایی با اسم های داخل منوی کافی شاپ

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *