میزان چربی های موجود در قهوه از ترکیب سه چربی اصلی شامل تری گلیسیرید (Triglycerides)، استرول (Sterols) و توکوفرول (Tocopherols) تشکیل شده است، که از اجزای معمولی موجود در همه روغن های گیاهی خوراکی است. علاوه بر آن چیزی که از آن به عنوان چربی یا روغن قهوه یاد میشود، نوعی از دیترپینس (diterpenes) است، اما چرا این موضوع را مطرح کردیم؟ به خاطر آنکه تاثیرات فیزیولوژیک این نوع از چربی برای ما دارای اهمیت است.
چربی در قهوه در اصل از تری گلیسیرید با اسیدهای چرب تشکیل شده که مشابه با بقیه روغنهای گیاهی است. در جدول زیر انواع چربیهای موجود در دانههای سبز قهوه و درصد متعلق به آنها آورده شده است. برای کسانی که به میزان زیادی بر روی تغذیه خود حساس هستند این جدول میتواند اطلاعات مفیدی را به همراه داشته باشد.
نام (فارسی) نام (انگلیسی) درصد%
تری گلیسیرید Triacylglycerols 75.2
استرهای دیترپنس و اسیدهای چرب Esters of diterpene alcohols and fatty acids 18.5
دیترپنس الکل Diterpene alcohols 0.4
استرهای استرول و اسیدهای چرب Esters of sterols and fatty acids 3.2
استرول Sterols 2.2
توکوفرول ها Tocopherols 0.04-0.06
فسفاتیدها Phosphatides 0.1-0.5
مشتقات تریپتامین Tryptamine derivatives 0.6-1.0