تفاوت عربیکا و روبوستا در چیست
عربیکا و روبوستا چیست ؟ حتما میدانید بین تمام گونه های شناخته شده , دوگونه تجاری اصلی وجود دارد
که عربیکا و کنفورا ( روبوستا ) نام دارد
در این بین ۷۵ درصد سهم عربیکا و تنها ۲۵ درصد سهم روبوستا است. شکل دانهی روبوستا گردتر است اما عربیکا کشیده و
حالت منحنی مانند دارد.روبوستا نسبت به عربیکا دارای کافئین بیشتری میباشد.
فرق عربیکا و روبوستا
در هر دانهی روبوستا حدود ۲٫۷ درصد کافئین وجود دارد در حالیکه این مقدار در عربیکا ۱٫۵ درصد است ( حدودا نصف روبوستا )
روبوستا مقاومت بیشتری نسبت به عربیکا دارد اما قیمت دانههای عربیکا در سراسر جهان گرانتر از روبوستا میباشد
روبوستا تلخ تر و کافئین بیشتری دارد اما عربیکا طعمی شیرینتر و گاها میوهای و تنوع طعمی بیشتری دارد.
عربیکا یا روبوستا کدام بهتر است؟
این سوال تقریبا اشتباه است چرا که هرکدام ویژگی ها خود را دارند اما عربیکا
به دلیل تنوع طعمی و پیچیدگی دانه ای بیشتر
محبوبیت بیشتری دارد. همهی ما میدانیم که قهوه حاوی آنتیاکسیدانهای مفیدی برای بدن ما میباشد.
آیا میدانستید مقدار این آنتیاکسیدانها در روبوستا بیشتر از عربیکاست؟! دانههای ربوستا حاوی ۷ تا ۱۰ درصد کلرژنیک اسید هستند
اما این مقدار در عربیکا بین ۵٫۵ تا ۸ درصد متغیر است. کلرژنیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان در سیستم عصبی فعالیت میکند
و عوامل ایجاد کننده التهاب در سیستم عصبی را سرکوب مینماید، همچنین به عنوان یک ملین در افراد مبتلا به یبوست کاربرد دارد
مقایسه قهوه عربیکا و روبوستا
گونه عربیکا قهوه ای که بیش از ۷۰% سهم بازار را در اختیار دارد تقریبا دو برابر حریف شکر دارد و شیرین است
و نشان می دهد اکثریت مردم طعم شیرین این قهوه را به نوع تلخ ان ترجیح می دهند.
عربیکا چربی های بیشتری نسبت به روبوستا دارد. حدود ۶۰% از لیپید ها(روغن ها ، چربی ها ، ویتامین های خاص و هورمون ها) را دارا می باشد.
تفاوت طعمی عربیکا و روبوستا
یکی دیگر از دلایل محبوب ترین نوع قهوه عربیکا این می باشد که دارای اسیدیته بالاتری نسبت به رقیب خود است
و در ان انواع طعم های میوه ، شکلات و … اضافه می شود ولی در طرف مقابل ما شاهد اسیدیته
پایین تری هستیم و نوع نا مرغوب طعم پلاستیک سوخته می دهد.
برای خرید قهوه عربیکا و روبوستا و استعلام قیمت با ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵